Artiestenbureau-band.nl Artikelen De beste manier om een tuinfeest te organiseren

De beste manier om een tuinfeest te organiseren

tuinfeest

Wil je een tuinfeest geven maar weet je niet hoe? Wij hebben de perfecte gids voor je. Het volgende artikel zal je laten zien hoe je een geweldig tuinfeest kunt geven, compleet met tips over welk eten je moet serveren en spelletjes waar iedereen van kan genieten.

Maak je Tuin Gezellig!

Als u een tuinfeest wilt geven, zorg er dan voor dat uw achtertuin klaar is voor de gasten. Je hebt de juiste omgeving nodig – een met veel ruimte en comfortabel meubilair waar mensen tijdens hun bezoek kunnen loungen of relaxen; als er veel van hen komen, kan wat planning ook op prijs worden gesteld! Als het tijd is om benodigdheden te kopen, denk er dan aan: bloemstukken zijn niet noodzakelijk, maar verse bloemen doen het goed, dus vergeet ook die niet als je nadenkt over welk type het beste bij je behoeften past (tenzij alle bezoekers als één geheel komen).

Wat moeten we doen als het weer plotseling minder wordt? Als u veel mensen in uw tuin wilt ontvangen zonder dat ze voortdurend op de been zijn, komt een loungeset goed van pas. U kunt ook gaan voor een veranda met overkapping die voldoende schaduw en beschutting biedt tegen de zon als dat nodig is!

Lekkere hapjes

Dit is een succesrecept voor tuinfeestjes: eten en zon samen, of BBQ’en wordt altijd gewaardeerd. Het enige nadeel van barbecueën? Nou, het vergt wat werk! Maar u kunt uw eigen feestmaal bestellen bij een van deze bedrijven die alle benodigdheden meebrengen (ter plaatse), dus er is geen excuus om een geweldige dag niet nog perfecter te maken met smakelijke traktaties uit eigen keuken, deskundig bereid door iemand anders die weet wat hij doet – zoals een cateraar!

Zorg voor Frisse Drankjes

Op een zonnige dag is het belangrijk om genoeg te drinken, dus als je wat lekkere drankjes in huis hebt of een koelbox koopt met veel ijs. Je wilt dat je koelbox klaar is voor elke gelegenheid! Wat voor drankje zou lekker zijn op deze warme zomerdag? Kies tussen witbier en rosé; beide soorten zijn erg populair bij mensen die normaal niet van alcohol houden omdat ze verfrissend zijn zonder te sterk te smaken, wat het beter kan maken als je dorst hebt van al die blootstelling aan de zon die buiten op onze limoenen manoeuvreert – letterlijk 🙂

Goede Muziek

Wat is een betere manier om een tuinfeest te houden dan met geweldige muziek en vrienden om je heen? Je kunt de ervaring echt speciaal maken door wat zomerse deuntjes te spelen. En als je niet wilt dat mensen vroeg vertrekken, is er geen dure geluidsinstallatie nodig – gebruik gewoon een van onze top-rated draadloze boxen!

Het inhuren van een artiest is een geweldige manier om je tuinfeest op te fleuren. Er zijn tal van websites waarop artiesten te vinden zijn en de prijzen variëren naargelang het soort artiest dat je wil – of het nu gewoon achtergrondmuziek is of dat het ook om een DJ gaat! Bedenk ook hoe leuk dit zal zijn voor mensen met verschillende budgetniveaus; er zal iets perfects zijn, ongeacht waar ze binnen dat spectrum vallen.

Mooie Show met Band

Gaat u trouwen en wilt u er zeker van zijn dat dit een dag wordt die de mensen de rest van hun leven niet meer zullen vergeten? Kies dan voor een onvergetelijke show! Als je tuin genoeg ruimte heeft, overweeg dan om enkele podia op te zetten. Je kan ook goochelaars of vuurspuwers boeken als het past bij het soort evenement dat het meeste entertainment nodig heeft. Maar zorg ervoor dat ze eerlijke aanbieders zijn om niet opgelicht te worden door die nep-entertainers die veel te veel in rekening brengen voor bepaalde shows (er zijn er genoeg!).

Nodig Leuke Gasten Uit

Bij het organiseren van een tuinfeest is het belangrijk om de juiste mensen uit te nodigen. De sfeer bepaalt alles en dat is waar je op kunt rekenen voor een gezellige avond met vrienden of familieleden! Dus als je gastenlijst er zo uitziet: iedereen behalve één persoon? Zorg er dan voor dat hij/zij weet hoezeer zijn/haar afwezigheid de genodigden zal kwetsen – want de volgende keer is er misschien geen kans meer…

Als ik thuis anderen uitnodig, zorg ik er altijd voor dat een speciaal iemand per ongeluk weer JA heeft geantwoord (je moet wel van dit soort vergissingen houden). En bij het plannen van de details, zoals de tafelschikking, moet je goed bedenken welke mensen het vaakst bij elkaar komen zitten.